Bron GasCare
Historie


De naam GasCare B.V. is ontstaan uit een verzelfstandiging van de afdeling Verkoop en Service van las- en snijapparatuur van de firma Hoek Loos. In 1991 is door Hoek Loos de afdeling Verkoop en Service verkocht aan de firma Unidare uit Ierland. In 2001 heeft Unidare de activiteiten in de Benelux verkocht middels een management buy-out aan de directie. Onderdeel van de afspraak was dat de naam Unidare nog een beperkte tijd gebruikt mocht worden. Derhalve is de naam van Unidare veranderd in GasCare B.V.

GasCare B.V. heeft een grote affiniteit met diverse industrieën waar gassen toegepast en verwerkt worden. In de medische wereld, de voedingsmiddelen industrie en in de lasindustrie heeft GasCare B.V. zich ontwikkeld tot een vooraanstaande speler op het gebied van installaties, service en onderhoud van gasdistributie systemen.

Voor de lasindustrie is een breed assortiment ontwikkeld om de relaties van GasCare B.V. zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Hierin zijn de kwaliteitsmerken vertegenwoordigd zoals Gloor, Precioso, Galagar en Concoa. De focus van GasCare B.V. ligt op de lange termijn relatie met haar relaties en daarom wordt een selectief beleid gevoerd in de verdere completering van het assortiment.

In 2005 heeft GasCare B.V. alle activiteiten overgenomen van de firma Metrode Eurolas in Haarlem. Hierdoor is het kwaliteitssegment binnen het assortiment van GasCare B.V. verder verbreed en is de organisatie uitgebreid met een groep enthousiaste medewerkers om de groeiende groep relaties optimaal te kunnen bedienen.

Naast de vestiging van GasCare B.V. in IJsselstein heeft GasCare B.V. medio 2007 een vestiging geopend in Roemenië te Ghimbav (regio Brasov). Deze vestiging focust zich uitsluitend op de staalbouw en de lasconstructie industrie.

In het jaar 2010 verlieten wij het pand in IJsselstein om ons te vestigen in Gouda.
Daarbij werken wij nu samen met de firma Bron Lastechniek.

GasCare we care……………
 
  VCA ISO certification

Twitter