Bron GasCare
Disclaimer


Door de pagina’s van deze site te bekijken gaat u akkoord met de volgende voorwaarden. Maak geen gebruik van onze pagina's als u niet akkoord gaat met de volgende voorwaarden.

De inhoud van de pagina's zijn © copyright GASCARE BV 2011. Alle rechten voorbehouden. Het reproduceren, doorgeven, distribueren of opslaan van een gedeelte of de gehele inhoud in welke vorm dan ook, is zonder schriftelijke toestemming van GASCARE BV niet toegestaan, behalve als het in overeenstemming is met de navolgende toestemming.

GASCARE BV geeft u toestemming om alleen voor eigen gebruik, delen van deze pagina's in uw PC op te slaan of uit te printen. Voor individuele documenten op onze site gelden eventuele aanvullende voorwaarden.

Hoewel er alle zorg aan is besteed om de nauwkeurigheid van de inhoud van deze site te verzekeren, kan GASCARE BV geen enkele garantie - expliciet noch impliciet - geven met betrekking tot de juistheid, betrouwbaarheid of inhoud van de pagina's. Eventueel genoemde prijzen zijn altijd excl. BTW, tenzij anders vermeld. Prijs- en modelwijzigingen voorbehouden.

GASCARE BV behoudt zich het recht voor om op ieder willekeurig moment pagina's te veranderen of de toegang ertoe te verhinderen inclusief de disclaimer. GASCARE BV accepteert geen verantwoordelijkheid voor materiaal dat gemaakt is of gepubliceerd wordt door derden, waarmee deze site een link heeft. Door materiaal naar een van onze servers te zenden, bijvoorbeeld via e-mail, gaat u akkoord met de hierna genoemde voorwaarden. Materiaal dat wij van u krijgen mag door ons gepubliceerd worden.

U staat er garant voor dat het materiaal geschikt is voor publicatie. U zult ons vrijwaren tegen elke derde partij die actie onderneemt naar aanleiding van het materiaal dat door u is gegeven. Tevens gaat u ermee akkoord dat u geen actie tegen ons zult ondernemen met betrekking tot materiaal dat u ons heeft gegeven.

Door ons materiaal aan te bieden staat u GASCARE BV toe dit materiaal te publiceren en/of op te nemen in beschrijvingen van onze producten zonder verplichtingen onzerzijds.

Schermresolutie

Om het beste resultaat te krijgen, dient u een resente versie van een willekeurige browser te hebben. Deze site is geoptimaliseerd voor het kijken met een schermresolutie van 1024x768. Wij raden echter een hogere schermresolutie aan.

Adobe Acrobat

Deze site is uitgebreid met informatie gemaakt in Adobe Acrobat Portable Document Format (PDF). Als u dit programma niet op uw PC heeft adviseren wij deze nu kostenloos te downloaden via onderstaande button.

Get Adobe reader
 
  VCA ISO certification

Twitter